dc.contributor.author |
Ющенко, Н. Ф.
|
|
dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-04-10T08:50:33Z |
|
dc.date.available |
2023-04-10T08:50:33Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27094 |
|
dc.description |
Ющенко, Н. Ф. Використання електромагнітних випромінювань для обробки харчових продуктів / Н. Ф. Ющенко, Н. М. Денисова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 242. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
В останні роки стрімко зростає попит на високоякісні харчові продукти. Через погіршення якості сировини та змінні зовнішні чинники вчені зосередились на нетеплових методах обробки, які є альтернативою традиційним тепловим методам. Цей підхід дозволяє подовжити термін зберігання харчової продукції без втрати харчової цінності. Розробка технологій з застосуванням безконтактних способів впливу є актуальним завданням оскільки дозволяє зберегти екологічність процесів та може принести значний економічний і соціальний ефект. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Використання електромагнітних випромінювань для обробки харчових продуктів |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |