dc.contributor.author |
Козак, Р. О.
|
|
dc.contributor.author |
Копанський, М. М.
|
|
dc.contributor.author |
Ортинська, Г. Є.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-04-21T08:38:07Z |
|
dc.date.available |
2023-04-21T08:38:07Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27266 |
|
dc.description |
Козак, Р. О. Властивості стружкових плит з вмістом стружки зі стебел кукурудзи / Р. О. Козак, М. М. Копанський, Г. Є. Ортинська // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 171-173. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Стружкові плити на сьогоднішній день можна вважати основним матеріалом у меблевій і деревообробній промисловості. Однак, розвиток виробництва стружкових плит стримується нестачею деревини, що змушує виробників таких композитів все частіше звертати увагу на альтернативні джерела сировини, зокрема і агросировину. В умовах аграрної України, де сільськогосподарські землі займають майже 71% усіх земель і з них близько половини зайняті під зернові культури, стебла кукурудзи можуть стати перспективною сировиною, яка здатна замінити деревину у виробництві деревинних композитів і зокрема стружкових плит. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Властивості стружкових плит з вмістом стружки зі стебел кукурудзи |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |