Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Козак, Р. О. | |
dc.contributor.author | Копанський, М. М. | |
dc.contributor.author | Ортинська, Г. Є. | |
dc.date.accessioned | 2023-04-21T08:38:07Z | |
dc.date.available | 2023-04-21T08:38:07Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27266 | |
dc.description | Козак, Р. О. Властивості стружкових плит з вмістом стружки зі стебел кукурудзи / Р. О. Козак, М. М. Копанський, Г. Є. Ортинська // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 171-173. | uk_UA |
dc.description.abstract | Стружкові плити на сьогоднішній день можна вважати основним матеріалом у меблевій і деревообробній промисловості. Однак, розвиток виробництва стружкових плит стримується нестачею деревини, що змушує виробників таких композитів все частіше звертати увагу на альтернативні джерела сировини, зокрема і агросировину. В умовах аграрної України, де сільськогосподарські землі займають майже 71% усіх земель і з них близько половини зайняті під зернові культури, стебла кукурудзи можуть стати перспективною сировиною, яка здатна замінити деревину у виробництві деревинних композитів і зокрема стружкових плит. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Властивості стружкових плит з вмістом стружки зі стебел кукурудзи | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |