IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Властивості стружкових плит з вмістом стружки зі стебел кукурудзи

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Козак, Р. О.
dc.contributor.author Копанський, М. М.
dc.contributor.author Ортинська, Г. Є.
dc.date.accessioned 2023-04-21T08:38:07Z
dc.date.available 2023-04-21T08:38:07Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/27266
dc.description Козак, Р. О. Властивості стружкових плит з вмістом стружки зі стебел кукурудзи / Р. О. Козак, М. М. Копанський, Г. Є. Ортинська // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 171-173. uk_UA
dc.description.abstract Стружкові плити на сьогоднішній день можна вважати основним матеріалом у меблевій і деревообробній промисловості. Однак, розвиток виробництва стружкових плит стримується нестачею деревини, що змушує виробників таких композитів все частіше звертати увагу на альтернативні джерела сировини, зокрема і агросировину. В умовах аграрної України, де сільськогосподарські землі займають майже 71% усіх земель і з них близько половини зайняті під зернові культури, стебла кукурудзи можуть стати перспективною сировиною, яка здатна замінити деревину у виробництві деревинних композитів і зокрема стружкових плит. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Властивості стружкових плит з вмістом стружки зі стебел кукурудзи uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу