dc.contributor.author |
Шидакова-Каменюка, О. Г.
|
|
dc.contributor.author |
Болховітіна, О. І.
|
|
dc.contributor.author |
Логінова, Д.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-04-21T12:25:46Z |
|
dc.date.available |
2023-04-21T12:25:46Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27318 |
|
dc.description |
Шидакова-Каменюка, О. Г. Використання збагачувальної рослинної сировини в технології пісочного печива / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, Д. Логінова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 239. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Значний сегмент світового кондитерського ринку складають борошняні вироби, серед яких близько 45 % займає печиво, в тому числі пісочне. Особливістю такої продукції є низький вміст або відсутність важливих для організму людини нутрієнтів. Це зумовлене застосуванням в його технологіях переважно рафінованої сировини (модифіковані жири, цукор, борошно вищого ґатунку тощо). Зазначене робить печиво привабливим об’єктом для покращення нутрієнтного складу. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Використання збагачувальної рослинної сировини в технології пісочного печива |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |