IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Використання збагачувальної рослинної сировини в технології пісочного печива

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Шидакова-Каменюка, О. Г.
dc.contributor.author Болховітіна, О. І.
dc.contributor.author Логінова, Д.
dc.date.accessioned 2023-04-21T12:25:46Z
dc.date.available 2023-04-21T12:25:46Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/27318
dc.description Шидакова-Каменюка, О. Г. Використання збагачувальної рослинної сировини в технології пісочного печива / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, Д. Логінова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 239. uk_UA
dc.description.abstract Значний сегмент світового кондитерського ринку складають борошняні вироби, серед яких близько 45 % займає печиво, в тому числі пісочне. Особливістю такої продукції є низький вміст або відсутність важливих для організму людини нутрієнтів. Це зумовлене застосуванням в його технологіях переважно рафінованої сировини (модифіковані жири, цукор, борошно вищого ґатунку тощо). Зазначене робить печиво привабливим об’єктом для покращення нутрієнтного складу. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Використання збагачувальної рослинної сировини в технології пісочного печива uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record