Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Олійник, С. Г.![]() |
|
dc.contributor.author | Степанькова, Г. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Недвіга, С. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Анпілогова, Л. П.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2023-04-21T12:33:27Z | |
dc.date.available | 2023-04-21T12:33:27Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27319 | |
dc.description | Олійник, С. Г. Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба / С.Г. Олійник , Г. В. Недвіга, С. В. Недвіга, Л.П. Анпілогова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 245 | uk_UA |
dc.description.abstract | Чуфа (Тигровий горіх, смикавець їстівний, земляний мигдаль,) є багаторічною трав’янистою рослиною родини осокових Cyperrus esculentus L., що має солодкі горіхоподібні бульби з високим вмістом поживних і біологічно активних речовин. Чуфа відноситься до найстаріших продовольчих культур. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |