Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Праховнік, Н. А. | |
dc.contributor.author | Землянська, О. В. | |
dc.contributor.author | Арламов, О. Ю. | |
dc.contributor.author | Волков, В. А. | |
dc.date.accessioned | 2023-04-21T12:43:08Z | |
dc.date.available | 2023-04-21T12:43:08Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27323 | |
dc.description | Праховнік, Н. А. Безпека праці в кондитерському цеху компанії «АВК» / Н. А. Праховнік, О. В. Землянська, О. Ю. Арламов, В. А. Волков // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 243-244. | uk_UA |
dc.description.abstract | Одним з найбільших виробників кондитерської продукції в Україні є компанія «АВК», до складу якої входить 3 фабрики, на яких виробництвом солодкої продукції «АВК» займається понад 7 тис. працівників. Головним ядром конкурентоздатності компанії, яка випускає третину шоколадних цукерок в Україні, є якість виробленої продукції, яка визнана у світі й створюється на потужностях високого рівня безпеки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Безпека праці в кондитерському цеху компанії «АВК» | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |