dc.contributor.author |
Болховітіна, О. І.
|
|
dc.contributor.author |
Шидакова-Каменюка, О. Г.
|
|
dc.contributor.author |
Чугаєвська, О. Г.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-04-25T10:59:25Z |
|
dc.date.available |
2023-04-25T10:59:25Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27405 |
|
dc.description |
Болховітіна, О. І. Хлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінності / О. І. Болховітіна , О. Г. Шидакова-Каменюка , О. Г. Чугаєвська // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 251 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
В сучасних умовах виробництво хлібобулочних виробів зниженої вологості в Україні є одним із шляхів вирішення продовольчої безпеки, обумовленої необхідністю забезпечення населення продукцією тривалого терміну зберігання. Висока енергетична і низька харчова цінність робить їх перспективним об’єктом для створення продукту з підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон тощо. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Хлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінності |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |