Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Болховітіна, О. І. | |
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, О. Г. | |
dc.contributor.author | Чугаєвська, О. Г. | |
dc.date.accessioned | 2023-04-25T10:59:25Z | |
dc.date.available | 2023-04-25T10:59:25Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27405 | |
dc.description | Болховітіна, О. І. Хлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінності / О. І. Болховітіна , О. Г. Шидакова-Каменюка , О. Г. Чугаєвська // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 251 | uk_UA |
dc.description.abstract | В сучасних умовах виробництво хлібобулочних виробів зниженої вологості в Україні є одним із шляхів вирішення продовольчої безпеки, обумовленої необхідністю забезпечення населення продукцією тривалого терміну зберігання. Висока енергетична і низька харчова цінність робить їх перспективним об’єктом для створення продукту з підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон тощо. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Хлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінності | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |