IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Хлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінності

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Болховітіна, О. І.
dc.contributor.author Шидакова-Каменюка, О. Г.
dc.contributor.author Чугаєвська, О. Г.
dc.date.accessioned 2023-04-25T10:59:25Z
dc.date.available 2023-04-25T10:59:25Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/27405
dc.description Болховітіна, О. І. Хлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінності / О. І. Болховітіна , О. Г. Шидакова-Каменюка , О. Г. Чугаєвська // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 251 uk_UA
dc.description.abstract В сучасних умовах виробництво хлібобулочних виробів зниженої вологості в Україні є одним із шляхів вирішення продовольчої безпеки, обумовленої необхідністю забезпечення населення продукцією тривалого терміну зберігання. Висока енергетична і низька харчова цінність робить їх перспективним об’єктом для створення продукту з підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон тощо. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Хлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінності uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу