dc.contributor.author |
Кисилевська, А. Ю.
|
|
dc.contributor.author |
Бабов, К. Д.
|
|
dc.contributor.author |
Безверхнюк, Т. М.
|
|
dc.contributor.author |
Арабаджи, М. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-04-25T11:14:44Z |
|
dc.date.available |
2023-04-25T11:14:44Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27407 |
|
dc.description |
Кисилевська, А. Ю. Гармонізація національних та європейських вимог до параметрів безпечності фасованих мінеральних вод / А. Ю. Кисилевська, К. Д. Бабов , Т. М. Безверхнюк , М. В Арабаджи // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 252 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
На сьогодні культура споживання фасованих мінеральних вод (МВ) в світі набула великої популярності. Вибагливий споживач вимагає продукт не лише відповідної якості, а й безпечності.
Згідно з Директивою 2009/54/ЄС та Законом України, прийнятим на виконання Угоди, фасовані МВ відносено до харчових продуктів. Щодо усіх видів харчових продуктів мають бути затверджені гігієнічні вимоги та параметри безпечності. У 2021 році наказом гігієнічні вимоги до вод природних мінеральних та вод джерельних було затверджено. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Гармонізація національних та європейських вимог до параметрів безпечності фасованих мінеральних вод |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |