IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Пошук поліпшувача для хліба з пшеничного борошна вищого сорту з кукурудзяним борошном

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.contributor.author Манжай, В. П.
dc.contributor.author Гайдай, Т. О.
dc.date.accessioned 2023-06-09T10:08:34Z
dc.date.available 2023-06-09T10:08:34Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28053
dc.description Гуменюк, О. Л. Пошук поліпшувача для хліба з пшеничного борошна вищого сорту з кукурудзяним борошном / О. Л. Гуменюк, В. П. Манжай, Т. О. Гайдай // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 309-310. uk_UA
dc.description.abstract Розвиток харчової промисловості, розробка нових технологій та створення нових продуктів харчування здатні вже зараз задовольнити потребу у їжі населення світу. Однак кількісне зростання не завжди супроводжується поліпшенням якості харчування. Використання рафінованих продуктів високого ступеню очищення викликає перенасичення продуктів харчування вуглеводами, у той час як кількість білку виявляється недостатньою. Цей дисбаланс здатен ослаблювати організм людини, роблячи його вразливішим до дії шкідливих факторів довкілля. Для населення України, що потерпає від екологічного забруднення та тривалих наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, питання недостатньої кількості білку в харчуванні стоїть досить гостро. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Пошук поліпшувача для хліба з пшеничного борошна вищого сорту з кукурудзяним борошном uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу