dc.contributor.author |
Болховітіна, О. І.
|
|
dc.contributor.author |
Шидакова-Каменюка, О. Г.
|
|
dc.contributor.author |
Чубаха, О. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-06-09T10:36:05Z |
|
dc.date.available |
2023-06-09T10:36:05Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28055 |
|
dc.description |
Болховітіна, О. І. Органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба з додаванням борошна насіння гірчиці / О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Чубаха // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 314. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Хлібопекарська промисловість традиційно займає лідируючу позицію у харчовій промисловості України, пропонуючи широкий асортимент продукції на будь який смак. Найбільшою популярністю серед хлібобулочних виробів користується хліб з пшеничного борошна, масова частка якого становить більше 40% від їх загальної кількості. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба з додаванням борошна насіння гірчиці |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |