IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба з додаванням борошна насіння гірчиці

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Болховітіна, О. І.
dc.contributor.author Шидакова-Каменюка, О. Г.
dc.contributor.author Чубаха, О. В.
dc.date.accessioned 2023-06-09T10:36:05Z
dc.date.available 2023-06-09T10:36:05Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28055
dc.description Болховітіна, О. І. Органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба з додаванням борошна насіння гірчиці / О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Чубаха // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 314. uk_UA
dc.description.abstract Хлібопекарська промисловість традиційно займає лідируючу позицію у харчовій промисловості України, пропонуючи широкий асортимент продукції на будь який смак. Найбільшою популярністю серед хлібобулочних виробів користується хліб з пшеничного борошна, масова частка якого становить більше 40% від їх загальної кількості. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба з додаванням борошна насіння гірчиці uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу