IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Особливості технологічних процесів вирощування сої для потреб переробної промисловості

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Чинчик, О. С.
dc.contributor.author Сидорак, І. Я.
dc.date.accessioned 2023-06-09T11:09:45Z
dc.date.available 2023-06-09T11:09:45Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28059
dc.description Чинчик, О. С. Особливості технологічних процесів вирощування сої для потреб переробної промисловості / О. С. Чинчик, І. Я. Сидорак // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 319-320. uk_UA
dc.description.abstract Соя - це одна з найбільш важливих культурних рослин у світі, яка має значення як для продукції харчових продуктів, так і для промислових цілей. За останні кілька десятиліть вирощування сої стало дуже популярним в багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні. В цій статті ми розглянемо особливості технологічних процесів вирощування сої для потреб переробної промисловості. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Особливості технологічних процесів вирощування сої для потреб переробної промисловості uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record