dc.contributor.author |
Чинчик, О. С.
|
|
dc.contributor.author |
Сидорак, І. Я.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-06-09T11:09:45Z |
|
dc.date.available |
2023-06-09T11:09:45Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28059 |
|
dc.description |
Чинчик, О. С. Особливості технологічних процесів вирощування сої для потреб переробної промисловості / О. С. Чинчик, І. Я. Сидорак // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 319-320. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Соя - це одна з найбільш важливих культурних рослин у світі, яка має значення як для продукції харчових продуктів, так і для промислових цілей. За останні кілька десятиліть вирощування сої стало дуже популярним в багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні. В цій статті ми розглянемо особливості технологічних процесів вирощування сої для потреб переробної промисловості. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Особливості технологічних процесів вирощування сої для потреб переробної промисловості |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |