Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Чинчик, О. С. | |
dc.contributor.author | Сидорак, І. Я. | |
dc.date.accessioned | 2023-06-09T11:09:45Z | |
dc.date.available | 2023-06-09T11:09:45Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28059 | |
dc.description | Чинчик, О. С. Особливості технологічних процесів вирощування сої для потреб переробної промисловості / О. С. Чинчик, І. Я. Сидорак // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 319-320. | uk_UA |
dc.description.abstract | Соя - це одна з найбільш важливих культурних рослин у світі, яка має значення як для продукції харчових продуктів, так і для промислових цілей. За останні кілька десятиліть вирощування сої стало дуже популярним в багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні. В цій статті ми розглянемо особливості технологічних процесів вирощування сої для потреб переробної промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Особливості технологічних процесів вирощування сої для потреб переробної промисловості | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |