dc.contributor.author |
Глушак, В. С.
|
|
dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-06-09T11:15:37Z |
|
dc.date.available |
2023-06-09T11:15:37Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28060 |
|
dc.description |
Глушак, В. С. Використання керобу в технології виробництва вершково-шоколадного морозива / В. С. Глушак, Н. М. Денисова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 321-322. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Асортиментний ряд вітчизняного морозива в основному складає продукція з підвищеним вмістом жиру, але у світі з кожним роком зростає попит на низькокалорійне молочне морозиво з новими органолептичними та фізико-хімічними характеристиками. Основну увагу науковці приділяють вивченню питань з удосконалення технологічних режимів і складу морозива різних видів, розроблення рецептур морозива з функціональними властивостями, морозива спеціального призначення з пробіотиками і пребіотиками, оптимізації основних процесів та модернізації обладнання. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Використання керобу в технології виробництва вершково-шоколадного морозива |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |