IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Використання керобу в технології виробництва вершково-шоколадного морозива

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Глушак, В. С.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.date.accessioned 2023-06-09T11:15:37Z
dc.date.available 2023-06-09T11:15:37Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28060
dc.description Глушак, В. С. Використання керобу в технології виробництва вершково-шоколадного морозива / В. С. Глушак, Н. М. Денисова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 321-322. uk_UA
dc.description.abstract Асортиментний ряд вітчизняного морозива в основному складає продукція з підвищеним вмістом жиру, але у світі з кожним роком зростає попит на низькокалорійне молочне морозиво з новими органолептичними та фізико-хімічними характеристиками. Основну увагу науковці приділяють вивченню питань з удосконалення технологічних режимів і складу морозива різних видів, розроблення рецептур морозива з функціональними властивостями, морозива спеціального призначення з пробіотиками і пребіотиками, оптимізації основних процесів та модернізації обладнання. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Використання керобу в технології виробництва вершково-шоколадного морозива uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу