Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Хребтань, О. Б. | |
dc.contributor.author | Волкова, Р. М. | |
dc.date.accessioned | 2023-06-09T12:12:09Z | |
dc.date.available | 2023-06-09T12:12:09Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28078 | |
dc.description | Хребтань, О. Б. Особливості застосування печей для крафтових пекарень / О. Б. Хребтань, Р. М. Волкова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 358. | uk_UA |
dc.description.abstract | Останнім часом в м. Чернігові та Чернігівській області з’являється все більше крафтових пекарень, які суттєво допомагають забезпечити населення хлібобулочними виробами. Особливо це актуально сьогодні для нашого регіону, адже більшість хлібозаводів було зруйновано з початку війни з рф, а в тих підприємствах, які були пошкоджені, тільки частково відновився виробничий процес. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Особливості застосування печей для крафтових пекарень | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |