Короткий опис(реферат):
Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає
гастрономічний туризм в Україні. Предметом дослідження випускної
кваліфікаційної роботи є розвиток гастрономічного туризму в Україні.
Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретико-
методичних та практичних засад дослідження розвитку гастрономічного
туризму в Україні та розробці практичних рекомендацій по його активізації.
Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: розглянути сутність
гастрономічного туризму, дослідити потенціал розвитку гастрономічного
туризму, охарактеризувати особливості організації гастрономічних турів,
визначити передумови та аналіз розвитку гастрономічного туризму в Україні,
дослідити проблеми даного виду туризму та ознайомитись із зарубіжним
досвідом розвитку гастрономічного туризму, розробити шляхи покращення
туризму та запропонувати гастрономічний тур по Україні.
Суть розробки, основні результати:
Руденок, С. Ю. Розвиток гастрономічного туризму в Україні : випускна кваліфікаційна робота : 242 «Туризм» / С. Ю. Руденок ; керівник роботи Н. О. Алєшугіна ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 83 с.