IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей МУСОН-РОТОР для виробництва хлібобулочних виробів

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Ворожбіт, А. А.
dc.date.accessioned 2023-07-28T09:11:21Z
dc.date.available 2023-07-28T09:11:21Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28646
dc.description Ворожбіт, А. А. Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей МУСОН-РОТОР для виробництва хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. А. Ворожбіт ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 61 с. uk_UA
dc.description.abstract В даній кваліфікаційній роботі Ворожбіт Анни Андріївни на тему: «Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей МУСОН-РОТОР для виробництва хлібобулочних виробів» було розроблено проект побудови нової міні-пекарні. Асортимент пекарні налічує два хлібобулочні вироби: хліб «Княжий», масою 0,6 кг та булочка «Макарівська» масою 0,2 кг. Для випікання даного хліба та булочок використовують дві лінії виробництва, в яких встановлено печі МУСОН-РОТОР для виробництва хлібобулочних виробів. Щоб приготувати булочки «Макарівські» та хліб «Княжий» , використовують безопарний спосіб приготування з використанням дріжджів інстантних та застосовують порційний спосіб приготування, де рецептура розраховується на одне завантаження апарата (тобто діжі). Зберігання виробів буде тарним. Пакування булочок «Макарівських» масою 0,2 кг та хлібу «Княжого» масою 0,6 кг здійснюється у вакуумну упаковку. Кваліфікована робота включає в себе розрахунки сировини, опис обладнання та технологічної схеми виробництва, а також вимоги до якості. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів uk_UA
dc.subject хліб «Княжий» uk_UA
dc.subject булочка «Макарівська» uk_UA
dc.subject міні-пекарня uk_UA
dc.subject ротаційна піч МУСОН-РОТОР uk_UA
dc.subject безопарний спосіб uk_UA
dc.subject "Knyazhyi" bread uk_UA
dc.subject "Makarivska" bun uk_UA
dc.subject mini-bakery uk_UA
dc.subject rotary oven MUSON-ROTOR uk_UA
dc.subject no-steam method uk_UA
dc.title Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей МУСОН-РОТОР для виробництва хлібобулочних виробів uk_UA
dc.title.alternative Project of a mini-bakery with the installation of 2 MUSON-ROTOR ovens for the production of bakery products uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record