IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Проєкт молокозаводу потужністю 40 т переробленого молока за зміну

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Грищенко, В. С.
dc.date.accessioned 2023-07-28T09:14:51Z
dc.date.available 2023-07-28T09:14:51Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28647
dc.description Грищенко, В. С. Проєкт молокозаводу потужністю 40 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / В. С. Грищенко ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 57 с. uk_UA
dc.description.abstract В розділі «Характеристика підприємства та обґрунтування заходів з будівництва підприємства» наведена основна інформація про підприємство, та його місцерозташування. В технологічній частині роботи було описано нормативні характеристики сировини, готової продукції, складена та описана апаратурно-технологічна схема, проведені розрахунки продуктів запроектованого асортименту, обрано необхідне обладнання, розраховані необхідні виробничі площі, описано технохімічний контроль якості сировини та готової продукції В розділі «Охорона праці» наведені основні нормативні документи, якими керується молокопереробне підприємство, описані види інструктажів, які проводяться на підприємстві. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів uk_UA
dc.subject молокопереробна промисловість uk_UA
dc.subject кисломолочний сир uk_UA
dc.subject сиркові вироби uk_UA
dc.subject пастеризоване молоко uk_UA
dc.subject технологія uk_UA
dc.subject dairy industry uk_UA
dc.subject sour milk cheese uk_UA
dc.subject sour cheese products uk_UA
dc.subject pasteurized milk, technology uk_UA
dc.title Проєкт молокозаводу потужністю 40 т переробленого молока за зміну uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 In the section "Characteristics of the enterprise and justification of measures for the construction of the enterprise" basic information about the enterprise and its location is given. In the technological part of the work, the normative characteristics of raw materials and finished products were described, the equipment and technological scheme was drawn up and described, the calculations of the products of the designed range were carried out, the necessary equipment was selected, the necessary production areas were calculated, the technochemical quality control of raw materials and finished products was described In the section "Occupational safety", the main regulatory documents governing the milk processing enterprise are given, and the types of briefings conducted at the enterprise are described. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record