Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Грищенко, В. С. | |
dc.date.accessioned | 2023-07-28T09:14:51Z | |
dc.date.available | 2023-07-28T09:14:51Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28647 | |
dc.description | Грищенко, В. С. Проєкт молокозаводу потужністю 40 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / В. С. Грищенко ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 57 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | В розділі «Характеристика підприємства та обґрунтування заходів з будівництва підприємства» наведена основна інформація про підприємство, та його місцерозташування. В технологічній частині роботи було описано нормативні характеристики сировини, готової продукції, складена та описана апаратурно-технологічна схема, проведені розрахунки продуктів запроектованого асортименту, обрано необхідне обладнання, розраховані необхідні виробничі площі, описано технохімічний контроль якості сировини та готової продукції В розділі «Охорона праці» наведені основні нормативні документи, якими керується молокопереробне підприємство, описані види інструктажів, які проводяться на підприємстві. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів | uk_UA |
dc.subject | молокопереробна промисловість | uk_UA |
dc.subject | кисломолочний сир | uk_UA |
dc.subject | сиркові вироби | uk_UA |
dc.subject | пастеризоване молоко | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | dairy industry | uk_UA |
dc.subject | sour milk cheese | uk_UA |
dc.subject | sour cheese products | uk_UA |
dc.subject | pasteurized milk, technology | uk_UA |
dc.title | Проєкт молокозаводу потужністю 40 т переробленого молока за зміну | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | In the section "Characteristics of the enterprise and justification of measures for the construction of the enterprise" basic information about the enterprise and its location is given. In the technological part of the work, the normative characteristics of raw materials and finished products were described, the equipment and technological scheme was drawn up and described, the calculations of the products of the designed range were carried out, the necessary equipment was selected, the necessary production areas were calculated, the technochemical quality control of raw materials and finished products was described In the section "Occupational safety", the main regulatory documents governing the milk processing enterprise are given, and the types of briefings conducted at the enterprise are described. | uk_UA |