IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Проєкт мініпекарні потужністю 5 т/добу з виготовлення булочних та здобних виробів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Процька, Я. В.
dc.date.accessioned 2023-07-31T08:38:50Z
dc.date.available 2023-07-31T08:38:50Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28666
dc.description Процька, Я. В. Проєкт мініпекарні потужністю 5 т/добу з виготовлення булочних та здобних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Я. В. Процька ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 68 с. uk_UA
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі Процької Яни Валеріївни на тему: « Проект мініпекарні потужністю 5 т/добу з виготовлення булочних та здобних виробів » присвячена розробці проекту мініпекарні, яка має за мету виробництво булочних та здобних виробів з денною потужністю 5 тонн. Робота включає детальний огляд сучасних технологій та методів виробництва хлібних виробів, а також аналіз ринку та конкурентоспроможності в даній галузі. Додатково проведено дослідження вимог споживачів та їхніх уподобань щодо булочних та здобних виробів. За асортиментом взято два хлібобулочних вироби: Здоба «Домашня» (із пшеничного борошна вищого сорту) масою 0,05 кг; Хала «Плетена» (із пшеничного борошна вищого сорту) масою 0,4 кг. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів uk_UA
dc.title Проєкт мініпекарні потужністю 5 т/добу з виготовлення булочних та здобних виробів uk_UA
dc.title.alternative Project of a mini-bakery with a capacity of 5 tons/day for the production of bakery and butter products uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 In the qualifying work of Yana Valeriivna Protska on the topic: "Project of a mini-bakery with a capacity of 5 tons/day for the production of bakery and butter products" is devoted to the development of a project of a mini-bakery, which aims to produce bakery and butter products with a daily capacity of 5 tons. The work includes a detailed overview of modern technologies and methods of production of bread products, as well as an analysis of the market and competitiveness in this industry. In addition, a study of consumer requirements and their preferences for bakery and butter products was conducted. The range includes two bakery products: "Homemade" pastry (made from high-grade wheat flour) weighing 0.05 kg; Hala "Pletena" (from wheat flour of the highest grade) weighing 0.4 kg. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу