dc.contributor.author |
Татарчук, Р. Ю.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-07-31T09:02:53Z |
|
dc.date.available |
2023-07-31T09:02:53Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28671 |
|
dc.description |
Татарчук, Р. Ю. Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей IMPEX ROTOR для виробництва хліба та булочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Р. Ю. Татарчук ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 62 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У кваліфікаційній роботі Татарчука Романа Юрійовича на тему: «Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей IMPEX ROTOR для виробництва хліба та булочних виробів», обґрунтовано будівництво пекарні, вибір і опис технологічної схеми виробництва; підібрано основне виробниче обладнання та розрахована його продуктивність; проведено технологічні розрахунки асортименту хлібобулочних виробів, продуктивності обладнання.
В додатках до кваліфікаційної роботи представлені креслення технологічних схем: підготовки сировини та технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів, план міні-пекарні, що прєктується. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів |
uk_UA |
dc.title |
Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей IMPEX ROTOR для виробництва хліба та булочних виробів |
uk_UA |
dc.title.alternative |
The project of a mini-bakery with the installation of 2 IMPEX ROTOR ovens for the production of bread and bakery products |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |
dc.description.abstractalt1 |
In the qualification work of Roman Yuriyovych Tatarchuk on the topic: "The project of a mini-bakery with the installation of 2 IMPEX ROTOR ovens for the production of bread and bakery products", the construction of the bakery, the selection and description of the technological scheme of production are substantiated; the main production equipment is selected and its productivity is calculated; technological calculations of the range of bakery products, equipment productivity were carried out.
In the appendices to the qualification paper, drawings of technological schemes are presented: preparation of raw materials and the technological process of production of bakery products, the plan of the designed mini-bakery. |
uk_UA |