IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей IMPEX ROTOR для виробництва хліба та булочних виробів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Татарчук, Р. Ю.
dc.date.accessioned 2023-07-31T09:02:53Z
dc.date.available 2023-07-31T09:02:53Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28671
dc.description Татарчук, Р. Ю. Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей IMPEX ROTOR для виробництва хліба та булочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Р. Ю. Татарчук ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 62 с. uk_UA
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі Татарчука Романа Юрійовича на тему: «Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей IMPEX ROTOR для виробництва хліба та булочних виробів», обґрунтовано будівництво пекарні, вибір і опис технологічної схеми виробництва; підібрано основне виробниче обладнання та розрахована його продуктивність; проведено технологічні розрахунки асортименту хлібобулочних виробів, продуктивності обладнання. В додатках до кваліфікаційної роботи представлені креслення технологічних схем: підготовки сировини та технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів, план міні-пекарні, що прєктується. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів uk_UA
dc.title Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей IMPEX ROTOR для виробництва хліба та булочних виробів uk_UA
dc.title.alternative The project of a mini-bakery with the installation of 2 IMPEX ROTOR ovens for the production of bread and bakery products uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 In the qualification work of Roman Yuriyovych Tatarchuk on the topic: "The project of a mini-bakery with the installation of 2 IMPEX ROTOR ovens for the production of bread and bakery products", the construction of the bakery, the selection and description of the technological scheme of production are substantiated; the main production equipment is selected and its productivity is calculated; technological calculations of the range of bakery products, equipment productivity were carried out. In the appendices to the qualification paper, drawings of technological schemes are presented: preparation of raw materials and the technological process of production of bakery products, the plan of the designed mini-bakery. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу