Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Татарчук, Р. Ю. | |
dc.date.accessioned | 2023-07-31T09:02:53Z | |
dc.date.available | 2023-07-31T09:02:53Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28671 | |
dc.description | Татарчук, Р. Ю. Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей IMPEX ROTOR для виробництва хліба та булочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Р. Ю. Татарчук ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 62 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі Татарчука Романа Юрійовича на тему: «Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей IMPEX ROTOR для виробництва хліба та булочних виробів», обґрунтовано будівництво пекарні, вибір і опис технологічної схеми виробництва; підібрано основне виробниче обладнання та розрахована його продуктивність; проведено технологічні розрахунки асортименту хлібобулочних виробів, продуктивності обладнання. В додатках до кваліфікаційної роботи представлені креслення технологічних схем: підготовки сировини та технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів, план міні-пекарні, що прєктується. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів | uk_UA |
dc.title | Проєкт міні-пекарні з установкою 2-х печей IMPEX ROTOR для виробництва хліба та булочних виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | The project of a mini-bakery with the installation of 2 IMPEX ROTOR ovens for the production of bread and bakery products | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | In the qualification work of Roman Yuriyovych Tatarchuk on the topic: "The project of a mini-bakery with the installation of 2 IMPEX ROTOR ovens for the production of bread and bakery products", the construction of the bakery, the selection and description of the technological scheme of production are substantiated; the main production equipment is selected and its productivity is calculated; technological calculations of the range of bakery products, equipment productivity were carried out. In the appendices to the qualification paper, drawings of technological schemes are presented: preparation of raw materials and the technological process of production of bakery products, the plan of the designed mini-bakery. | uk_UA |