IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей БН-25 із виробництва хліба та булочних виробів із частковим їх заморожуванням

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Толста, Д. Ю.
dc.date.accessioned 2023-07-31T09:57:04Z
dc.date.available 2023-07-31T09:57:04Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28672
dc.description Толста, Д. Ю. Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей БН-25 із виробництва хліба та булочних виробів із частковим їх заморожуванням : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Д. Ю. Толста ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 53 с. uk_UA
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі Толстої Дарини Юріївни на тему: «Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей БН-25 із виробництва хліба та булочних виробів із частковим їх заморожуванням» створено проект побудови нового хлібзаводу. За асортиментом із двох хлібобулочних виробів: хліб «Козацький» (із суміші житньо – пшеничного борошна), масою 1,0 кг; батон «Нарізний» (із пшеничного борошна вищого сорту), масою 0,5 кг. Для випікання хліба та булок використовуються дві печі БН-25. Для приготування двох виробів застосовуються такі способи приготування: хліб «Козацький» - виготовляється на рідкій заквасці; батон «Нарізний» - на великій густій опарі. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів uk_UA
dc.title Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей БН-25 із виробництва хліба та булочних виробів із частковим їх заморожуванням uk_UA
dc.title.alternative Project of a bakery with the installation of 2 BN-25 ovens for the production of bread and bakery products with their partial freezing uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 In Tolstoya Daryna Yuriivna's qualification work on the topic: "Project of a bakery with the installation of 2 BN-25 ovens for the production of bread and bakery products with their partial freezing", a project for the construction of a new bakery was created. Assortment of two bakery products: bread "Kozatskyi" (from a mixture of rye and wheat flour), weighing 1.0 kg; "Sliced" loaf (made of high-grade wheat flour), weighing 0.5 kg. Two BN-25 ovens are used for baking bread and buns. The following cooking methods are used to prepare two products: "Kozatskyi" bread - made on liquid sourdough; "Sliced" loaf - on a large, thick base. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу