Abstract:
Об’єкт дослідження – процеси розвитку тематичних закладів харчування у м.
Чернігові. Предметом дослідження є теоретико-методичні підходи до формування
та розвитку «атмосферних» закладів харчування. Метою дослідження є
характеристика та аналіз роботи тематичних закладів харчування, зокрема
виявлення факторів та чинників які допоможуть в створенні бізнес плану
тематичного кафе в м. Чернігові та зробити його конкурентоспроможним.
Для досягнення мети курсової роботи буде виконано такі завдання:
визначення ролі та значення закладів харчування для розвитку туристичної
індустрії; особливості та класифікація закладів харчування в Україні; специфіка
тематичних закладів харчування на основі використання світового досвіду;
загальний аналіз рівня розвитку закладів харчування в Україні та у м. Чернігів;
аналіз чинників, які впливають на попит тематичних закладів харчування; аналіз
діяльності тематичних закладів харчування в Україні; формування концепції
створення тематичного кафе; розробка бізнес-плану тематичного закладу
харчування.
Description:
Грихно, А. О. Формування концепції тематичного кафе в м. Чернігові : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / А. О. Грихно ; керівник роботи О. І. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 98 с.