Короткий опис(реферат):
Мета кваліфікаційної роботи – дослідження перспектив використання борошна нуту і насіння гарбуза на якість хліба білого з борошна вищого сорту, а саме хліба «Урожайного».
Предметом розробки є хліб з додаванням борошна нуту і насіння гарбуза.
Об’єктом розробки є технологія виготовлення хліба з борошном нуту і насіння гарбуза.
У роботі здійснено огляд літературних джерел, на основі якого визначено напрям власних досліджень, кінцевим результатом якого є створення нового функціонального харчового продукту.
Суть розробки, основні результати:
Мишко, Д. І. Дослідження перспектив використання борошна нуту і гарбузового насіння у виробництві хліба білого з вищого гатунку : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Д. І. Мишко ; керівник роботи Н. А. Березкина ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2023. – 85 с.