IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Дослідження перспектив використання борошна нуту і гарбузового насіння у виробництві хліба білого з вищого гатунку

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мишко, Д. І.
dc.date.accessioned 2024-01-19T10:42:01Z
dc.date.available 2024-01-19T10:42:01Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/29299
dc.description Мишко, Д. І. Дослідження перспектив використання борошна нуту і гарбузового насіння у виробництві хліба білого з вищого гатунку : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Д. І. Мишко ; керівник роботи Н. А. Березкина ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2023. – 85 с. uk_UA
dc.description.abstract Мета кваліфікаційної роботи – дослідження перспектив використання борошна нуту і насіння гарбуза на якість хліба білого з борошна вищого сорту, а саме хліба «Урожайного». Предметом розробки є хліб з додаванням борошна нуту і насіння гарбуза. Об’єктом розробки є технологія виготовлення хліба з борошном нуту і насіння гарбуза. У роботі здійснено огляд літературних джерел, на основі якого визначено напрям власних досліджень, кінцевим результатом якого є створення нового функціонального харчового продукту. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject хліб білий uk_UA
dc.subject інновації uk_UA
dc.subject технологічно вдосконалений харчовий продукт uk_UA
dc.subject борошно нуту uk_UA
dc.subject борошно гарбуза uk_UA
dc.subject функціональні інгредієнти uk_UA
dc.subject біологічно активні речовини uk_UA
dc.subject white bread uk_UA
dc.subject innovations uk_UA
dc.subject technologically improved food product uk_UA
dc.subject chickpea flour uk_UA
dc.subject pumpkin flour uk_UA
dc.subject functional ingredients uk_UA
dc.subject biologically active substances uk_UA
dc.title Дослідження перспектив використання борошна нуту і гарбузового насіння у виробництві хліба білого з вищого гатунку uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 The purpose of the qualification work is to study the prospects of using chickpea flour and pumpkin seeds for the quality of white bread made from high-grade flour, namely "Urozhany" bread. The subject of development is bread with the addition of chickpea flour and pumpkin seeds. The object of development is the technology of making bread with chickpea flour and pumpkin seeds. In the work, a review of literary sources was carried out, on the basis of which the direction of own research was determined, the final result of which is the creation of a new functional food product. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу