Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Мишко, Д. І. | |
dc.date.accessioned | 2024-01-19T10:42:01Z | |
dc.date.available | 2024-01-19T10:42:01Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/29299 | |
dc.description | Мишко, Д. І. Дослідження перспектив використання борошна нуту і гарбузового насіння у виробництві хліба білого з вищого гатунку : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Д. І. Мишко ; керівник роботи Н. А. Березкина ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2023. – 85 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета кваліфікаційної роботи – дослідження перспектив використання борошна нуту і насіння гарбуза на якість хліба білого з борошна вищого сорту, а саме хліба «Урожайного». Предметом розробки є хліб з додаванням борошна нуту і насіння гарбуза. Об’єктом розробки є технологія виготовлення хліба з борошном нуту і насіння гарбуза. У роботі здійснено огляд літературних джерел, на основі якого визначено напрям власних досліджень, кінцевим результатом якого є створення нового функціонального харчового продукту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.subject | хліб білий | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | технологічно вдосконалений харчовий продукт | uk_UA |
dc.subject | борошно нуту | uk_UA |
dc.subject | борошно гарбуза | uk_UA |
dc.subject | функціональні інгредієнти | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UA |
dc.subject | white bread | uk_UA |
dc.subject | innovations | uk_UA |
dc.subject | technologically improved food product | uk_UA |
dc.subject | chickpea flour | uk_UA |
dc.subject | pumpkin flour | uk_UA |
dc.subject | functional ingredients | uk_UA |
dc.subject | biologically active substances | uk_UA |
dc.title | Дослідження перспектив використання борошна нуту і гарбузового насіння у виробництві хліба білого з вищого гатунку | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | The purpose of the qualification work is to study the prospects of using chickpea flour and pumpkin seeds for the quality of white bread made from high-grade flour, namely "Urozhany" bread. The subject of development is bread with the addition of chickpea flour and pumpkin seeds. The object of development is the technology of making bread with chickpea flour and pumpkin seeds. In the work, a review of literary sources was carried out, on the basis of which the direction of own research was determined, the final result of which is the creation of a new functional food product. | uk_UA |