Abstract:
Об'єктом дослідження є гастрономічний туризм в Україні як комплексне
явище, що включає різні аспекти туристичної діяльності, пов'язані з
національною кухнею, кулінарними традиціями та культурною спадщиною.
Предметом дослідження є проблеми та перспективи розвитку гастрономічного
туризму в Україні.
Метою кваліфікаційної роботи є всебічне дослідження проблем та
перспектив розвитку гастрономічного туризму в Україні.
Завданнями кваліфікаційної роботи є: дослідити історію становлення та
основні чинники розвитку гастрономічного туризму в Україні; визначити
сутність, форми та значення гастрономічного туризму в Україні; зробити
порівняльний аналіз досвіду інших країн у розвитку гастрономічного туризму;
охарактеризувати сучасний стан розвитку гастрономічного туризму в Україні;
провести аналіз основних напрямів розвитку гастрономічного туризму в Україні;
здійснити огляд стратегій та програм підтримки розвитку гастрономічного
туризму в Україні; виявити сучасні проблеми розвитку гастрономічного туризму
в Україні; розробити шляхи покращення розвитку гастрономічного туризму в
Україні.
За результатами дослідження сформульовані перспективи розвитку
гастрономічного туризму в Україні.
Description:
Онищенко, А. А. Проблеми і перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / А. А. Онищенко ; керівник роботи В. В. Музика ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2024. – 77 с.