Abstract:
У розділі «Характеристика підприємства та обґрунтування заходів з будівництва підприємства» визначено список виробничих відділень для виробництва необхідного асортименту продукції, а також розташування молокозаводу. У розділі «Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми» наведені вимоги до сировини та готової продукції, а також описана апаратурно-технологічна схема виробництва. В розділі «Технологічні розрахунки» представлена схема переробки сировини та розрахована маса сировини та готової продукції. В розділі «Розрахунок і вибір технологічного обладнання» визначено необхідне устаткування для виробництва, а розділ «Розрахунок виробничих площ та приміщень» містить розрахунок необхідних площ для виробничого цеху. Розділ «Технохімічний контроль виробництва, управління якістю продукції» містить опис схем контролю якості сировини та продукції, а також санітарний контроль. У розділі «Екологічна частина» описано відходи виробництва та заходи щодо охорони навколишнього середовища.
Description:
Вовк, Є. Р. Розробка проєкту молокозаводу з виробництва молока і сметани, потужністю 40 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Є. Р. Вовк ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2024. – 50 с.