Короткий опис(реферат):
Розділ «Характеристика підприємства та обґрунтування заходів з будівництва підприємства» містить інформацію про головний виробничий корпус та локацію де заплановано будівництво.
Розділ «Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми» містить вимоги до сировини та готової продукції згідно з чинними нормативними документами. Описано технологічні процеси у відповідності до апаратурно-технологічної схеми. В розділі «Технологічні розрахунки» визначено кількість сировини для виготовлення запроектованої продукції
Розділ «Розрахунок і вибір технологічного обладнання» містить обчислення, та підбір необхідного устаткування.
Розділ «Розрахунок виробничих площ та приміщень» містить обчислення загальної площі головного виробничого корпусу.
Розділ «Технохімічний контроль виробництва, управління якістю продукції» містить принципи та схеми технохімічного, мікробіологічного та санітарного контролю виробництва.
Розділ «Екологічна частина» містить опис виробничих відходів, викидів, та вторинної сировини, та запропоновано методи з мінімізації впливу забруднювачів на довкілля.
Суть розробки, основні результати:
Свистун, А. А. Проєкт молокозаводу з цехом виробництва сухих вершків потужністю 45 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. А. Свистун ; керівник роботи К. М. Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2024. – 53 с.