Abstract:
Мета роботи – дослідження особливостей проєктування та оздоблення
приміщень коворкінгових та буфетних зон, розробка дизайн-проєкту
інтер’єрів приміщень Центру стартапів НУ "Чернігівська політехніка"
Об’єкт дослідження – інтер’єри приміщень Центру стартапів НУ
"Чернігівська політехніка".
Предмет дослідження – особливості проєктування коворкінгових та
буфетних зон, створення комфортного та відкритого простору для групової
та особистої роботи студентів, викладачів та інших відвідувачів,
використовуючи за можливості підручні матеріали для оздоблення та з
урахуванням невеликого бюджету для реалізації проєкту.
Методи дослідження – фотофіксація та збір обмірних даних,
сканування приміщень за допомогою “Lidar”, дослідження існуючих
закордонних коворкінгів та просторів буфетів.
Description:
Корзаченко, Н. О. Дизайн-проєкт інтер’єрів приміщень Центру стартапів НУ "Чернігівська політехніка" : випускна кваліфікаційна робота : 022 "Дизайн. Дизайн середовища" / Н. О. Корзаченко ; керівник роботи А. С. Ароян ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра архітектури та дизайну середовища. – Чернігів, 2024. – 45 с.