Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пшенична, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T19:58:52Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T19:58:52Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/5211 | |
dc.description | Пшенична, Т. М. Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог / Т. М. Пшенична // Вісник Дніпропетровського університету. Серія: Економіка. – 2012. – № 6/4. – С. 207-213. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розглянуто стан та тенденції розвитку ринку молока та молокопродуктів, а також можливість адаптації товаровиробників до міжнародних вимог та вимог ЄС, щодо якості молока та молочної продукції. Узагальнено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможності товаровиробників молочної галузі, як на внутрішньому ринку так і можливість освоєння міжнародних ринків. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Дніпропетровськ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Науковий журнал «Вісник Дніпропетровського університету. Серія: Економіка».;№6/4 | |
dc.subject | молоко та молочна продукція | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.title | Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог | en_US |
dc.type | Article | en_US |