IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ВИДАННЯ
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 17 results for community: НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ВИДАННЯ.
(0.003 seconds)
Зараз показуються 1-10 з 17
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" заочної форми навчання
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2020
)
Основи охорони праці : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів спеціальності 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2020
)
Основи охорони праці та безпеки життєдіяльності : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 172 "Телекомунікації та радіотехніка"
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2020
)
Основи охорони праці : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 125 "Кібербезпека"
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2020
)
Основи охорони праці : методичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 125 "Кібербезпека"
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2020
)
Основи охорони праці : методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів всіх спеціальностей
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2020
)
Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"
Цибуля, С. Д.
;
Хребтань, О. Б.
;
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Костенко, І. А.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Технологія бродильних виробництв : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» заочної форми навчання
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
,
2020
)
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)
Волкова, Р. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Хребтань, О. Б.
;
Іваненко, К. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Іваненко, К. М.
;
Волкова, Р. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Зараз показуються 1-10 з 17
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Розділ
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Гуменюк, О. Л. (17)
Хребтань, О. Б. (5)
Волкова, Р. М. (4)
Замай, Ж. В. (4)
Іваненко, К. М. (3)
Костенко, І. А. (1)
Цибуля, С. Д. (1)
Дата випуску
2022 (9)
2021 (1)
2020 (7)