IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Дослідження протимікробної дії харчових добавок з нативними біоцидними властивостями

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Павленко, Н.В.
dc.contributor.author Мольченко, Я. А.
dc.contributor.author Савченко, О. М.
dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-23T23:51:14Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-23T23:51:14Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7355
dc.description Павленко, Н. В. Дослідження протимікробної дії харчових добавок з нативними біоцидними властивостями / Н. В. Павленко, Я. А. Мольченко, О. М. Савченко, В. М. Челябієва // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Технічні науки. - Чернігів : ЧНТУ, 2013. – №3 (67). – C. 260-264. en_US
dc.description.abstract На культурах Bacillus subtilis, Escherichia coli та Azotobacter chroococum порівняли протимікробні властивості рослин, відомих як природні бактерициди. Показано, що часник та евкаліпт мають найбільш виражену протимікробну дію серед досліджених рослин, ефірна олія евкаліпту проявляє бактерицидну дію, а сік часнику – бактеріостатичну відносно як грампозитивної культури Bacillus subtilis, так і грамнегативних – Azotobacter chroococum та Escherichia coli. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; №3 (67)
dc.title Дослідження протимікробної дії харчових добавок з нативними біоцидними властивостями en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу