dc.contributor.author |
Штирхун, Х. І.
|
|
dc.date.accessioned |
2016-04-04T11:39:34Z |
|
dc.date.available |
2016-04-04T11:39:34Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9783 |
|
dc.description |
Штирхун, Х. І. Маркетинг як інструмент формування споживчої якості продукції / Х. І. Штирхун // Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем» (19-21 травня 2014 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2014. – C. 327-329. |
en_US |
dc.description.abstract |
Визначено місце маркетингу у підвищенні якості продукції. Розмежовано поняття «виробнича якість» та «споживча якість». Наведено критерії підвищення споживчої якості товару. Введено термін «маркетинг споживчої якості». |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Маркетинг як інструмент формування споживчої якості продукції |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |