ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Штирхун, Х. І.
dc.date.accessioned 2016-04-04T11:39:34Z
dc.date.available 2016-04-04T11:39:34Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/9783
dc.description Штирхун, Х. І. Маркетинг як інструмент формування споживчої якості продукції / Х. І. Штирхун // Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем» (19-21 травня 2014 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2014. – C. 327-329. en_US
dc.description.abstract Визначено місце маркетингу у підвищенні якості продукції. Розмежовано поняття «виробнича якість» та «споживча якість». Наведено критерії підвищення споживчої якості товару. Введено термін «маркетинг споживчої якості». en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.title Маркетинг як інструмент формування споживчої якості продукції en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу