Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Штирхун, Х. І. | |
dc.date.accessioned | 2016-04-04T11:39:34Z | |
dc.date.available | 2016-04-04T11:39:34Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9783 | |
dc.description | Штирхун, Х. І. Маркетинг як інструмент формування споживчої якості продукції / Х. І. Штирхун // Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем» (19-21 травня 2014 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2014. – C. 327-329. | en_US |
dc.description.abstract | Визначено місце маркетингу у підвищенні якості продукції. Розмежовано поняття «виробнича якість» та «споживча якість». Наведено критерії підвищення споживчої якості товару. Введено термін «маркетинг споживчої якості». | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.title | Маркетинг як інструмент формування споживчої якості продукції | en_US |
dc.type | Article | en_US |