DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори 07082b66-1e23-452c-96aa-f697b04069bd
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Щодо використання борошна з чуфи (cyperus esculentus l.) у технології хліба | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В.; Анпілогова, Л. П. |
2019 | Щодо доцільності використання олії з плодів шипшини для покращення якості житньо-пшеничного хліба | Шарапа, Л. В.; Лапицька, Н. В.; Сиза, О. І.; Олійник, С. Г. |
2018 | Щодо перспективності використання шроту зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності | Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Лапицька, Н. В.; Степанькова, Г. В. |