Перегляд зібрання за групою - Автори 8eb0dae9-b055-4259-85ca-c72cc1a4e6ac

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 88  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Аналіз ринку лікарських рослин України як перспективної сировини харчової промисловостіМартиненко, О. С.; Буяльська, Н. П.
2012Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Буяльська, Н. П.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання практичних робіт для ЗВО всіх галузей знаньДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи ЗВО всіх галузей знаньДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2022Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до практичних занятьДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2011Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовкиТкачук, К. Н.; Гуменюк, О. Л.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.; Ткачук, К. К.; Буяльська, Н. П.
2015Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Буяльська, Н.П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н.П.
2021Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.
2022Біологічна хімія : методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"Буяльська, Н. П.
2023Біологія : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 "Екологія"Буяльська, Н. П.
2023Біологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 «Екологія»Буяльська, Н. П.
2023Біохімія рухової активності : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Буяльська, Н. П.
2023Біохімія рухової активності : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Буяльська, Н. П.
2019Визначення вмісту йоду в збагачених хлібобулочних виробахБуяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Воєдило, В. О.
2016Визначення технологічної та екологічної ефективності комплексного забезпечення якості зварних з‘єднаньСтарчак, В. Г.; Цибуля, С. Д.; Іваненко, К. М.; Буяльська, Н. П.; Костенко, І. А.
2019Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хлібаДенисова, Н. М.; Гаркава, А. В.; Буяльська, Н. П.
2019Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначенняБуяльська, Н. П.; Воєдило, В. О.; Денисова, Н. М.
2018Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначенняБуяльська, Н. П.; Музиченко, О. А.
2019Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробівБуяльська, Н. П.; Литвиненко, О. О.; Денисова, Н. М.
2018Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробівБуяльська, Н. П.; Ткаченко, Ю. Д.; Денисова, Н. М.