DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори 8eb0dae9-b055-4259-85ca-c72cc1a4e6ac
Результати 1 до 20 із 88
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Аналіз ринку лікарських рослин України як перспективної сировини харчової промисловості | Мартиненко, О. С.; Буяльська, Н. П. |
2012 | Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Буяльська, Н. П. |
2020 | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання практичних робіт для ЗВО всіх галузей знань | Денисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П. |
2020 | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи ЗВО всіх галузей знань | Денисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П. |
2022 | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до практичних занять | Денисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П. |
2011 | Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовки | Ткачук, К. Н.; Гуменюк, О. Л.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.; Ткачук, К. К.; Буяльська, Н. П. |
2015 | Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Буяльська, Н.П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н.П. |
2021 | Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» | Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М. |
2022 | Біологічна хімія : методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" | Буяльська, Н. П. |
2023 | Біологія : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 "Екологія" | Буяльська, Н. П. |
2023 | Біологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 «Екологія» | Буяльська, Н. П. |
2023 | Біохімія рухової активності : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" | Буяльська, Н. П. |
2023 | Біохімія рухової активності : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 "Фізична культура і спорт" | Буяльська, Н. П. |
2019 | Визначення вмісту йоду в збагачених хлібобулочних виробах | Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Воєдило, В. О. |
2016 | Визначення технологічної та екологічної ефективності комплексного забезпечення якості зварних з‘єднань | Старчак, В. Г.; Цибуля, С. Д.; Іваненко, К. М.; Буяльська, Н. П.; Костенко, І. А. |
2019 | Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба | Денисова, Н. М.; Гаркава, А. В.; Буяльська, Н. П. |
2019 | Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення | Буяльська, Н. П.; Воєдило, В. О.; Денисова, Н. М. |
2018 | Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення | Буяльська, Н. П.; Музиченко, О. А. |
2019 | Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів | Буяльська, Н. П.; Литвиненко, О. О.; Денисова, Н. М. |
2018 | Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробів | Буяльська, Н. П.; Ткаченко, Ю. Д.; Денисова, Н. М. |