Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11339
Назва: Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Автори: Буяльська, Н.П.
Челябієва, В. М.
Денисова, Н.П.
Ключові слова: безпека продовольчої сировини
безпека продуктів харчування
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Методичне видання включає цикл лабораторних робіт, виконання яких є обов’язковою умовою цілісного розуміння курсу «Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування» та встановлення логічних зв’язків між теоретичним та практичним циклами.
Опис: Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» / Укл.: Буяльська Н.П., Челябієва В.М., Денисова Н.М. – Чернігів: ЧНТУ, 2015.– 124 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11339
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Безпека прод. сировини.pdf2,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.