Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/11339
Назва: | Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
Автори: | Буяльська, Н.П. Челябієва, В. М. Денисова, Н.П. |
Ключові слова: | безпека продовольчої сировини безпека продуктів харчування |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Методичне видання включає цикл лабораторних робіт, виконання яких є обов’язковою умовою цілісного розуміння курсу «Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування» та встановлення логічних зв’язків між теоретичним та практичним циклами. |
Опис: | Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» / Укл.: Буяльська Н.П., Челябієва В.М., Денисова Н.М. – Чернігів: ЧНТУ, 2015.– 124 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11339 |
Розташовується у зібраннях: | Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання Челябієва В. М.: навчально-методичні видання Денисова Н. М.: навчально-методичні видання Природничі науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Безпека прод. сировини.pdf | 2,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.