DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори aa20545c-7464-4198-908c-3b918b50db2b
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Дослідження безпечності використання ПЕТ пляшок із вторинної сировини для пакування харчових продуктів | Павлюк, С.; Філінська, Т.; Суха, І.; Філінська, А. |
2023 | Дослідження властивостей багатокомпонентних сумішей борошна | Філінська, Т.; Шевченко, В.; Філінська, А.; Павлюк, С.; Суха, І. |
2024 | Дослідження властивостей продуктів перероблення цитрусових як добавок для майонезних соусів | Філінська, Т.; Філінська, А.; Фурсова, Л. |
2023 | Дослідження властивостей функціональних добавок рослинного походження для майонезної продукції | Філінська, Т.; Філінська, А.; Павлюк, А. |
2024 | Рецептурні інновації як складові трансформації ринку майонезної продукції | Філінська, Т.; Філінська, А. |