DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори bb3ab5c3-09fc-49dd-8330-0b2866bb2226
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Виробництво хліба з використанням хмелевої закваски | Сорокіна, Д. С.; Яремчук-Новіков, М. А.; Челябієва, В. М. |
2019 | Критичні контрольні точки на виробництві молока пастеризованого | Сорокіна, Д. С.; Щерба, Л. В. |
2022 | Наукове обґрунтування використання структуроутворювачів в технології ферментованих напоїв на основі кокосового молока | Сорокіна, Д. С. |
2021 | Проєкт молокозаводу з виробництва кисломолочних напоїв та сухого молока потужністю 150 т переробленого молока за зміну | Сорокіна, Д. С. |
2019 | Розробка і дослідження дії стимулятора роста рослин на основі мурашиної кислоти та гумату калію | Щерба, Л. В.; Сорокіна, Д. С.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2022 | Ферментовані напої на рослинному молоці | Замай, Ж. В.; Сорокіна, Д. С. |