DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори fb7a261e-fe5f-496e-b587-18845a5fd8d2
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | Використання нетрадиційної сировини у кондитерському виробництві | Челябієва, В. М.; Семенюк, О. Ю.; Гаврик, М. В. |
2018 | Ефективність контролю якості харчових продуктів методом тонкошарової хроматографії | Сиза, О. І.; Тимкова, І. О.; Савченко, О. В.; Челябієва, В. М. |
2018 | Склад кексу "Вівсяно-кукурудзяний": патент 125949 UA | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Михуля, І. М |
2018 | Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого | Cавченко, О. М.; Лемеш, М. В.; Гунько, Д. В.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М. |