DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори 413d8a1b-9fe2-4b16-90e8-41bcde40898b
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Dairy product industry in the countryside and perspectives of its development in Ukraine | Ющенко, Н. Ф. |
2021 | Аналіз проблематики виникнення профзахворювань | Ющенко, Н. Ф.; Денисова, Н. М. |
2021 | Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробів | Ющенко, Н. Ф.; Денисова, Н. М. |
2022 | Використання електромагнітних випромінювань для обробки харчових продуктів | Ющенко, Н. Ф.; Денисова, Н. М. |
2023 | Використання продуктів переробки Viburnum opulus та Cucurbita pepo у виробництві борошняних кондитерських виробів | Ющенко, Н. Ф. |
2020 | Вплив екстрактів зеленого та чорного чаю на підйомну силу хлібопекарських дріжджів | Ющенко, Н. Ф. |
2020 | Дослідження вмісту важких металів у харчоконценратах | Ющенко, Н. Ф.; Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М. |