Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11390
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко, О. М.
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.
dc.date.accessioned2016-09-23T14:43:08Z
dc.date.available2016-09-23T14:43:08Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/11390
dc.descriptionТехнічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Укл.: О.М. Савченко, В.М. Челябієва. – Чернігів: ЧНТУ, 2013 – 106 с.en_US
dc.description.abstractДисципліна “Технічна мікробіологія” входить до переліку дисциплін природничо-наукової (фундаментальної підготовки) фахівця освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Виконання лабораторних робот цього лабораторного практикуму підготовить майбутнього фахівця до умов виробництва, дозволить оволодіти мікробіологічною технікою, самостійно приймати технічні рішення, забезпечувати оптимізацію технологічних процесів та високу якість продукції.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.titleТехнічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Савченко О. М.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технічна мікробіологія.pdf2,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.