Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018 | Технології полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості : конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2017 | Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2017 | Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології" | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2016 | Хімія. Лабораторний практикум для студентів спеціальностей 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 171 – Електроніка; 172 – Телекомунікації та радіотехніка | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2016 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 – Фізична реабілітація | Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І. |
2016 | Охорона навколишнього середовища. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М. |
2016 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 " Фізична реабілітація" | Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І. |
2014 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.010203 «Здоров’я людини» | Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М. |
2013 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" | Савченко, О. М.; Сиза, О.І. |
2012 | Загальна та неорганічна хімія. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" | Сиза, О.І.; Савченко, О. М. |
2013 | Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Савченко, О. М.; Челябієва, В. М. |
2014 | Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Челябієва, В. М.; Савченко, О. М. |
2005 | Хімія: лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 0902 "Інженерна механіка", 0923 "Зварювання" всіх форм навчання | Красовський, О.М.; Сиза, О.І.; Савченко, О. М.; Челябієва, В. М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13