Природничі науки : [158] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 158
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 – Екологія. Освітня програма «Екологія»Цибуля, С. Д.; Костенко, І. А.; Челябієва, В. М.; Буяльська, Н. П.
2024Технічні засоби захисту навколишнього середовища : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія". Освітня програма "Екологія"Костенко, І. А.
2024Параметричне забруднення довкілля : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія". Освітня програма "Екологія"Костенко, І. А.
2024Моніторинг довкілля : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія". Освітня програма "Екологія"Цибуля, С. Д.; Костенко, І. А.
2023Інфраструктура геопросторових даних : методичні вказівки до виконання курсового проєкту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчанняКорнієнко, І. В.; Корнієнко, С. П.
2023Інфраструктура геопросторових даних : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчанняКорнієнко, І. В.; Корнієнко, С. П.
2023Загальна екологія : конспект лекцій для ЗВО спеціальності 101 "Екологія" : у 2-х ч. Ч. IБуяльська, Н. П.
2023Загальна екологія : конспект лекцій для ЗВО спеціальності 101 "Екологія" : у 2-х ч. Ч. ІIБуяльська, Н. П.
2023Органічна хімія : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія»Замай, Ж. В.
2023Загальна хімія : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітньо-професійної програми «Екологія»Замай, Ж. В.
2023Загальна хімія : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми "Екологія"Замай, Ж. В.
2023Екобіотехнологія : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія»Замай, Ж. В.
2023Органічна хімія : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія»Замай, Ж. В.
2023ГІС в кадастрових системах : методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «ГІС в кадастрових системах» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчанняКорнієнко, І. В.; Корнієнко, С. П.
2023ГІС в кадастрових системах : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчанняКорнієнко, І. В.; Корнієнко, С. П.
2023Дослідницька практика за темою кваліфікаційної роботи : методичні вказівки для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчанняКорнієнко, І. В.; Сахно, Є. Ю.; Корнієнко, С. П.
2023Екологічна безпека та техноекологія : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія" освітньо-професійної програми "Екологія"Костенко, І. А.; Челябієва, В. М.
2021Геодезія та землевпорядкування : навчальний посібник для здобувачів вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія» в галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство»Терещук, О. І.; Мовенко, В. І.; Щербак, Ю. В.
2023Лінійна алгебра. МОДУЛЬ 1 : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи і практичних завдань з дисципліни «Вища математика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 051 «Економіка»Корнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.
2023Лінійна алгебра. МОДУЛЬ 1 : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи і практичних завдань з дисципліни «Вища математика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 133 «Галузеве машинобудування», 274 «Автомобільний транспорт»Корнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 158